fbpx
vacanta

Vacanța din țară: cinci resorturi de glamping din Brașov, Argeș, Buzău și Prahova

În plină experiență Covid, turismul nu mai este la fel. Libertatea de mișcare este umbrită de restricțiile legate de distanțarea socială, felul în care călătorim se schimbă, așa că ne putem orienta spre destinații locale în care să ne relaxăm. Acum descoperim conceptul de glamping și unde îl putem testa în România.

În acest episod, ne adresăm iubitorilor de vacanțe la cort, dar care își doresc și condiții de pensiune. Propunem glampingurile, un sistem de cazare în corturi de lux, echipate cu tot ce ai nevoie. Am găsit pentru tine cinci astfel de oaze de liniște și de bine, în peisaje naturale care-ți taie răsuflarea.

Sunrise Glamping Retreat

sunrise glamping retreat 1
Înveți să te trezești cu munții în față

Unde? Brăduleț, județul Argeș, undeva între dealuri, dar cu munții în față. Asta îți propune glampingul răsărit în această comună așezată la poalele masivului Făgăraș.
Corturile fancy nu îți răpesc senzația de dormit sub cerul liber, înconjurat de natură, însă și somnul este unul de calitate atunci când în cort te așteaptă confortul unei pensiuni. Distanța dintre cele opt corturi de lux este suficient de mare încât să nu interacționezi cu ceilalți vecini dacă nu vrei.

Nu ai nevoie de saci de dormit, căci fiecare cort e dotat cu paturi cu saltele confortabile, lucru care face diferența între un cort normal și cele propuse de glampinguri. Unele corturi dispun și de o baie proprie, chiar în interiorul lor.