fbpx
raliul sibiului
Foto - Agerpres

Raliul Sibiului revine pe macadam din acest an

Raliul Sibiului revine pe macadam, odată cu ediţia care va avea loc între 13 şi 15 august, informează un comunicat de presă remis joi AGERPRES.

“După mai multe luni de restricţii, Sibiul redevine, în luna august, capitala motorsportului românesc! Între 13 şi 15 august, inima ţării – Sibiul – îşi va dezvălui frumuseţea pură, iar cei mai buni piloţi din ţară vor avea ocazia să-şi testeze la maximum energiile, pe trasee senzaţionale şi extrem de solicitante! Toţi cei care iubesc motorsportul ştiu că Raliul Sibiului s-a consacrat pe macadam, astfel că organizatorii din acest an a etapei de la Sibiu – Sibiu Racing Team – îşi propun să reînvie legenda şi să valorifice cele mai frumoase particularităţi ale macadamului”, se arată în comunicatul organizatorilor.

“Încă din anul 2003, am avut legături strânse cu organizatorul raliului de la Sibiu, unde am participat în calitate de oficial din partea clubului. Aşa a apărut dorinţa de a organiza o etapă din CNR. (…) Ca şi particularităţi, pregătim intens probe dintre cele mai îndrăgite şi renumite-aşa cum este Şanta, dar vom adăuga şi multe alte surprize, în ambele zile de concurs, dar şi SuperSpeciala din “groapă” unde vor alerga 2 maşini, în paralel. Sunt sigur că toţi concurenţii vor fi încântaţi, mai ales că, odată cu Raliul Sibiului 2020, se va consemna şi revenirea la macadam”, a declarat preşedintele Sibiu Racing Team, Horaţiu Baltador.

Citește continuarea pe www.agerpres.ro