fbpx
40 DE INTREBĂRI CU DENISE RIFAI

Primul invitat la „40 DE INTREBĂRI CU DENISE RIFAI”, într-un interviu eveniment

Elena Udrea se va afla sub lumina reflectoarelor, in prima editie a emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, ce va fi difuzata marti, 6 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D. Telespectatorii vor avea ocazia sa afle raspunsurile la o serie de intrebari sensibile, care au fost si sunt inca pe buzele tuturor.

“Misiunea mea de jurnalist este aceea de a afla adevarul de la invitatii mei; asadar imi doresc sa fac lumina intr-o serie de aspecte din viata profesionala sau personala a invitatilor mei, astfel incat publicul sa isi contureze o imagine cat mai aproape de realitate asupra celor invitati in platoul emisiunii. In prima editie, ce va fi difuzata marti, in fata mea va fi Elena Udrea, un personaj public controversat, o femeie care a starnit adevarate valuri mediatice_”, a declarat Denise Rifai.

Incepand din 6 octombrie, in fiecare marti, de la 23:00, emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” va oferi publicului ocazia sa afle lucruri nespuse pana acum despre personalitati din diverse domenii, care au tinut primele pagini ale ziarelor, si sa descopere noi fatete ale invitatilor din emisiune, sa isi faca o imagine cat mai complexa si aproape de adevar asupra acestora. Invitatii vor avea la dispozitie doua minute pentru a raspunde la fiecare dintre cele 40 de intrebari, intr-un adevarat maraton al sinceritatii.