fbpx

Preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc: Lucrările la DN15 – de pe Valea Muntelui vor fi finalizate în cel mai scurt timp

Lucrările la DN15 – de pe Valea Muntelui vor fi finalizate în cel mai scurt timp

Aşa cum am anunţat luni: lucrările la DN 15 – de pe Valea Muntelui vor fi finalizate în perioada imediat următoare. Miercuri, 8 iulie, s-a semnat acordul care prevede finalizarea lucrărilor de modernizare. Documentul a fost semnat de C.N.A.I.R, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri – D.R.D.P Iaşi şi firma care şi-a asumat lucrările.

Astfel că, Beneficiarul şi Antreprenorul, de comun acord, au stabilit că în termen de 5 zile se va întruni o comisie, din care vor face parte reprezentanţi ai ambelor părţi, pentru a stabili lucrările ce urmează să fie efectuate. După care se va emite Ordinul de reluare a execuţiei lucrărilor.

Antreprenorul va demara execuţia lucrărilor conform termenelor ce vor fi stabilite prin Procesul Verbal al Comisiei. Ordinul urmează să fie emis de către C.N.A.I.R şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri – D.R.D.P Iaşi.

Antreprenorul se obligă să demareze executarea lucrărilor rămase de executat, conform termenelor stabilite prin Procesul Verbal şi va depune toate eforturile pentru finalizare în termen de 14 zile, de la data emiterii de către Beneficiar al Ordinului de reluare a execuţiei lucrărilor.

Vreau să le mulţumesc colegilor din Guvern, în mod special ministrului Transporturilor Lucian Bode şi restului echipei, care au înţeles cât de important este acest proiect de infrastructură rutieră pentru judeţul Neamţ şi au acţionat, în limita legii şi corectitudinii, pentru ca lucrările să fie finalizate în cel mai scurt timp.

Totodată, vreau să atrag atenţia că ar fi bine ca acest proiect să nu fie politizat, pentru că există mulţi “politicieni” locali care nu au căderea morală să îşi permită aşa ceva.

DN15 este un proiect vital pentru zona Valea Muntelui, pentru nemţenii care locuiesc acolo. Prin finalizarea acestui proiect important de infrastructură rutieră se deschid noi ferestre de oportunitate pentru dezvoltarea acestei zone binecuvântate. Sunt convins că până la 1 septembrie DN 15 să fie finalizat.

Judeţul Neamţ şi zona Moldovei rămân în continuare în atenţia Guvernului PNL, care va aloca resursele necesare pentru dezvoltare şi reclădire.