fbpx

Ofertă specială COVID-19: Croaziera către NICĂIERI

Cum mulți operatori din turism din întreaga lume au ajuns la marginea prăpastiei falimentului din cauza pandemiei de COVID-19, unii caută fel de fel de soluții în încercarea de a se salva. În Singapore, de exemplu, este promovată ”croaziera către nicăieri”.

Din martie, de la începutul pandemiei, navele de croazieră n-au mai avut voie să ancoreze în Singapore. Recent, însă, autoritățile locale în turism au elaborat noi reguli. Iar operatorii de croaziere care obțin certificatul ”CruiseSafe” pot efectua excursii de tip ”round-trip”, fără a opri în vreun al port în afară de cel de plecare/sosire, la cel mult 50% din capacitatea navelor.

În programul-pilot ”croaziera către nicăieri”, la care nu au acces decât rezidenții din Singapore, s-au înscris, pentru început, două companii care au cartierul general într-un port din Singapore, Genting Cruise Lines și Royal Caribbean International.

Prima ”croazieră către nicărieri”, operată de nava World Dream a Genting Cruise Lines, va ridica ancora pe 6 noiembrie, iar nava Quantum of the Seas a Royal Caribbean, în decembrie.
sursa newsweek.ro