fbpx

Noblesse Group desemnat “Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania”

Noblesse Group a fost nominalizat pentru al doilea an la rând de către revista LUXlife din Marea Britanie, în competiţia “2020 Leading Designers”, unde a primit titlul de “Best for HORECA Project Architecture, 2020 – Romania.”

Anual LUXlife desemneaza  o comisie reprezentativa , alcătuită din cinci membri, pentru a efectua toate cercetările la standarde înalte, impuse de revistă, pentru desemnarea câştigătorilor dupa criterii bine stabilite. Anul acesta comisia a fost condusă de Jeremy Roe, recunoscut la nivel internaţional pentru experienţa sa de peste 30 de ani în evaluarea programelor şi concursurilor dintr-o varietate de industrii.

Criteriile de evaluare a participanţilor se bazează pe un proces intern de cercetare efectuat de către membrii juriului, urmat de o preselecţie şi selecţie pe baza realizărilor şi progreselor companiilor făcute pe tot parcursul anului.

Recenzii şi mărturii remarcabile ale clienţilor, premii şi realizări anterioare, prezenţa în online şi offline, produse şi servicii calitative, angajament pentru continua dezvoltare, sunt câteva din criteriile după care s-a ghidat juriul anul acesta.

Printre clienţii de referinţă pe zona Horeca se numară mari lanturi hoteliere precum Radisson, Accor, Ensana , dar şi clienţi privaţi care dezvoltă hoteluri, pensiuni, conace, fiecare proiect fiind o poveste de success  adusă la viaţă prin arhitectură şi design interior, scrisă cu pasiune şi profesionalism.

Fiecare premiu acordat, reprezintă pentru echipa de arhitecţi şi designeri Noblesse Group, recunoaşterea profesionalisimului şi a inovaţiei în realizarea unui proiect de succes, la cele mai înalte standarde, redefinind excelenţa în acest domeniu.

Suntem extrem de bucuroşi pentru că anual ne sunt recunoscute la nivel internaţional proiectele, datorită profesionalismului, pasiunii, calitatii produselor, creativitatii si plusului de valoare adus în designul interior prin inovaţie. Fiecare proiect al nostru este o declaraţie adusă artei de a crea mai mult decât interioare pline de frumuseţe şi creativitate, care reflectă  viziunea  fiecărui proprietar sau brand în parte!” a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Noblesse Group dispune de o gamă largă de servicii de arhitectură şi design interior, fiind în cotinuă dezvoltare, vă întâmpină cu cele mai calitative produse pentru realizarea de proiecte rezidenţiale, clădiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spaţii publice, sedii de companie şi office-uri.

Membru al Asociaţiei Internaţionale de Design Interior din Marea Britanie, Nobloesse Group se află alături de cele mai cunoscute birouri de arhitectură de interior din lume.

Anul acesta studioul Noblesse a mai fost desemnat şi “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 – Romania” în cadrul Architecture Awards, competiţie organizată de Build Magazine din Marea Britanie şi nominalizat pentru titlu “The International Hotel & Property Awards 2020”, de către The Design Society, din Marea Britanie, cu unul dintre cele mai provocatoare proiecte de design interior.

Sediul şi showroom-ul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o clădire istorica  plină de poveste, readusă la viată în 2015 de echipa noastră, după lucrari importante de restaurare, consolidare şi amenajare interioară şi exterioară, devenind astăzi unul dintre cele mai importante centre de design, artă şi evenimente din Europa.