fbpx
violeta alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru dă asigurări că pensiile vor ajunge la timp

Într-un anunț făcut pe o platformă de socializare, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, dă asigurări ca pensiile mărite, vor ajunge la timp la beneficiari. Aceasta a postat și fotografii pentru a arăta că instituția pe care o conduce se ocupă de acest aspect.

În mesajul publicat, Violeta Alexandru roagă cetățenii să nu ia în considerare mesajele apărute în spațiul public care susțin că ministerul nu va da pensiile la timp.

cutii taloane pensii“Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge și mărite și la timp. Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricât ca să câștige politic și speră că nu va funcționa, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o. Cu o mână de oameni serioși din CNPP cărora le mulțumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul câștigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie.

Vom duce lucrurile cu bine până la final! Pensiile vor ajunge la timp. Pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie. Merită respect! Respectul se câștigă prin seriozitate”, a declarat Violeta Alexandru.