fbpx
litoral

Masca de protecție devine obligatorie de la 1 august în zonele de promenadă din toate stațiunile din Constanța, între orele 18-24 / Programul teraselor și cluburilor rămâne neschimbat

Masca de protecție devine obligatorie de la 1 august în zonele de promenadă din toate stațiunile din Constanța, între orele 18-24, a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Programul teraselor și cluburilor rămâne neschimbat deocamdată.

Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a anunțat deciziile luate joi de Comitetul pentru Situații de Urgență, precizând că acestea au fost adoptate în unanimitate și că au fost propuse de direcția de sănătate publică și de inspectoratul județean de poliție.

Astfel, de la 1 august, masca de protecție este obligatorie în județul Constanța în spațiile deschise în care se formează aglomerări: piețe, oboare, târguri, curțile exterioare lăcașelor de cult, peroanele gărilor, stațiile de autobuz.

Prefectul a precizat că, de asemenea, este obligatorie purtarea măștii de protecție în zonele de promenadă în toate stațiunile din județul Constanța, în intervalul orar 18-24.

În ceea ce privește programul teraselor și cluburilor, prefectul a precizat că în hotărârea de guvern se menționează că acesta va fi limitat în zonele cu risc ridicat și că așteaptă stabilirea criteriilor pentru această măsură. Prefectul a spus că în județul Constanța numărul cazurilor noi de infectări cu coronavirus a scăzut.

Citește mai mult