fbpx

Mara Mareș, liderul TNL: “Schimbarea vine odată cu noi, Generația Altfel!”

Mara Mareș, liderul TNL, este ferm convinsă că 2020 este anul tinerilor liberali și că succesul obținut la alegerile locale se va repeta și pe 6 decembrie, când sunt programate cele parlamentare.

Mara Mareș este mândră de echipa pe care o conduce, reamintind faptul că 1.166 de membri ai TNL au câștigat mandate de primari, viceprimari, consilieri județeni și locali în toată țara la alagerile locale care au avut loc pe 27 septembrie.

“2020 este anul nostru, al Generației Altfel, care primește pentru prima oară în 30 de ani girul masiv al conducerii partidului pentru funcții de răspundere atât la nivel local, cât și la nivel central. Suntem în plin calendar electoral pentru alegerile parlamentare, filialele PNL și-au votat candidații, iar tinerii ocupă și aici un loc important și sunt sigură că legislatura 2020-2024 va purta marca acestora“, a declarat Mara Mareș, președinte TNL.

Candidat PNL București pentru Camera Deputaților, Mara Mareș a mai subliniat că schimbarea vine odată cu generația tânără aflată în TNL.

“Sunt foarte mândră că aproximativ 1.200 de membri ai TNL au câștigat mandate de primari, viceprimari, consilieri județeni și locali. Schimbarea vine odată cu noi, generația de politicieni care venim cu suflu nou, mentalitate adaptată noilor vremuri și modelul pragmatic de a face politici publice. Ne pregătim pentru parlamentare și avem nevoie și aici de o echipă la fel de puternică: TNL și românii care votează PNL“, a adăugat Mara Mareș, lider TNL.

sursa gandul.ro