fbpx
smart impact capital

Fond românesc de micro-investiții: Smart Impact Capital pune baza pentru finanțările ulterioare

Un grup de antreprenori români cu experiență în domeniul investițional și în diverse verticale de business lansează Smart Impact Capital, un fond axat pe micro-investiții.

”Suntem activi și investim în startup-uri aflate la început de drum. Ne uităm și la very early stage si facem investitii seed si pre-seed”, ne-a precizat Matei Dumitrescu, unul dintre fondatorii Smart Impact Capital.

Potrivit lui Matei, fondul Smart Impact Capital sprijină antrprenorii care au nevoie chiar și de numai 10.000 de euro pentru dezvoltare, suma maximă pe care echipa fondului de micro-investiții Smart Impact Capital este dispusă să o ofere fiind de 100.000.

”Folosim ceea ce practicam și în accelerare și identificăm exact stadiul în care se află startup-ul, nevoile lui exacte și stabilim traseul eficient până la următoarea etapă majoră. Astfel, investiția noastră chiar are sens și îi ghidăm pe antreprenori către următoarea rundă de investiție, unde cei care participă sunt interesați de un anumit nivel al startup-ului. Noi facilităm ajungerea la acest nivel”, ne povestește Matei.

Lansarea fondului de micro-investiții Smart Impact Capital a fost ideea sa.

Citește mai mult pe www.start-up.ro