fbpx

Filarmonica Sibiu, prima din România cu o aplicaţie pentru dispozitivele mobile

Filarmonica de Stat din Sibiu este prima din România care va lansa, sâmbătă, o aplicaţie pentru dispozitive mobile cu ajutorul căreia melomanii vor putea asculta înregistrări ale concertelor mai vechi sau vor putea urmări transmisiuni live ale evenimentelor organizate în municipiu.

Odată cu această lansare va fi prezentată şi noua platformă www.filarmonicasibiu.ro.

“Perioada de carantină ne-a impulsionat şi mai mult în demersul nostru de a oferi această alternativă publicului. Astfel, nu doar oferta noastră culturală este una modernă ci, iată, şi puntea de legătură dintre noi şi cei pentru care existăm. Este un nou pas spre o normalitate pe care ne-o dorim cu toţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Filarmonicii din Sibiu, Laurenţiu Străuţ.

Potrivit sursei citate, cu ajutorul aplicaţiei “Filarmonica Sibiu App” se vor putea achiziţiona bilete online şi vor putea fi urmărite transmisiuni video. Spectatorii vor putea, de asemenea, să salveze în calendarul propriu, direct din aplicaţie, evenimentele la care vor să participe, să primească notificări în timp real asupra unor modificări de program şi să facă cunoştinţă cu membrii orchestrei. Aplicaţia este conectată şi va oferi acces direct către paginile oficiale de Facebook, Youtube sau Instagram. O secţiune specială este dedicată celor mai mici melomani intitulată “Pentru cei mici”.

“Filarmonica Sibiu App” a fost publicată atât în Google Play, cât şi în Apple Store.

Citește continuarea pe www.agerpres.ro