fbpx

Eveniment Career Motivation – Motivația te pune în mișcare!

4CAREER sărbătorește nouă ani de activitate în consiliere și orientare în carieră. Vom sărbători acești nouă ani plin de provocări profesionale tot prin organizarea unui eveniment sub deviza ”CAREER MOTIVATION – Motivația te pune în mișcare!”.

Vin să sărbătorească alături de 4CAREER, dar şi să ne împărtășeașcă din experiențele lor, la fel ca în anii trecuți, oameni de valoare ce pot fi modele de urmat în dezvoltarea unei cariere profesionale. Invitații vor vorbi despre motivaţia în carieră, împărtăşind modul în care au reuşit să se automotiveze pentru atingerea performanţei şi modul în care vă puteţi menţine motivaţia pentru a ajunge acolo unde vă doriţi.

Invitații acestei ediții sunt:

Monica Eugeniu, fondator la learning about, antrenor de atitudine pentru echipe sportive de performanță și creatoarea seriei de evenimente ”Călătorie spre Valori” (http://romaniaceabuna.ro/).

Cristina Puiu, coach și consilier privind dezvoltarea personala, PR manager și profesor în învățământul primar.

Panuta Marius Adrian, fondator și președinte la Asociatia Nationala a Recrutorilor, auditor energetic la Like Consulting și fondator al Like University.

Viețile celor care au succes sunt pline de indicii de care ne putem folosi astfel încât și noi să învingem la rândul nostru. Dacă vei cunoaște viețile celor pe care îi admiri, vei vedea ce anume este important să faci în viață, fiindcă succesul lasă în urma lui niște indicii! Indicii valoroase!

La acest eveniment va fi lansat ghidul privind managementul unei cariere de succes:
”SUCCESUL ÎN ANGAJARE – de la CV și scrisoarea de intenție la interviul de selecție”.
Participanții îl pot obține gratuit printr-un email la office@4career.ro.

Evenimentul are loc în data de 24 iunie 2020, începând cu ora 19.00, pe paginile de Facebook ale 4CAREER, BiziLive TV. Participarea la eveniment este liberă, fiind necesară înscrierea pe formularul oficial al evenimentului.

Formular pentru înregistrare:
https://www.4career.ro/contact/