fbpx

E o masă! Dar e și o bancă! E o piesă de mobilier multi-purpose.

Tot mai multe piese de mobilier par să fi înțeles că apartamentele noastre mici de bloc cer polivalență. Fără să facă însă rabat la “looks”. Multi-purpose să le zicem. Așa că am pus la punct o listă de obiecte de mobilier cool și versatile, cu mai multe…fețe, care se transformă și economisesc spațiu. O să vezi, cele mai multe intră în echipa măsuțelor de cafea, dar nu ne-am limitat la ele.

multi-purposeDacă și tu te numeri printre cei care au nevoie de remindere constante ca să incluzi sportul în program, s-ar putea ca măsuța-bancă pentru antrenamente de la The Habit Furniture să aibă locul rezervat în livingul tău. E suficient să întorci masa geometrică din lemn de nuc furniruit, chiar cea pe care îți bei cafeaua, ca să capeți o bancă îmbrăcată în material textil ușor de curățat.

multi-purposemulti-purposeVine la pachet cu două haltere din lemn pe care le poți folosi la rândul lor ca scaune sau mici măsuțe de cafea suplimentare.

multi-purposeCum transformi o sursă de mici accidente casnice într-o piesă de design? Ne arată covorul-măsuță de cafea Stumble Upon, creat de designerul italian Alessandro Isola. Colțul covorului, cel de care te poți împiedica uneori, devine o piesă de mobilier în sine, cu o suprafață solidă, care reflectă lumina și constrastează cu textura și nuanțele blânde ale covorului.

Citește mai mult pe designist.ro