fbpx

Despre noi

todaymedialogo

today media este o platformă creată pentru publicul larg, jurnaliști, instituții guvernamentale, locale și companii private. Platforma este un spațiu de informare, conținutul editorial fiind asigurat în proporție de 80% prin preluare de știri de calitate, selectate de echipa today media din presa centrală, națională și locală de calitate.

today media este și un tool de comunicare pentru jurnaliști, instituții și companii care oferă o zonă dedicată comunicatelor de presă.

O secțiune ce are conținut propriu este “Proiecte speciale”, iar primul priect demarat este Campania “Vreau să fiu primar”, realizată în parteneriat cu FS Media. “Vreau să fiu primar” este o campanie prin care candidații la funcția de primar sunt prezentați prin intermediul interviului potențialilor alegători. Cine sunt cei care vor pentru prima dată să ocupe fotoliul de primar? De ce vor un nou mandat de primar? Care sunt cele mai importante realizări din actualul mandat? Ce planuri au dacă vor fi votați din nou? – la aceste întrebări dar și la altele, vom afla răspunsurile în campania “Vreau să fiu primar”.