fbpx

Circul Metropolitan Bucureşti – premieră de senzaţie în aer liber

Simfonie cu cai, apă şi foc în plină vacanţă! Vineri, 21 august 2020, începând cu ora 18.00, Circul Metropolitan Bucuresti vă aşteaptă la o premieră de final de vară, cum nu s-a mai văzut.

Magia Circului – Poveşti cu Cai, Apă şi Foc este spectacolul-provocare ce marchează excelenţa reprezentaţiilor jucate în aer liber, de artiştii Circului Metropolitan, pentru prima dată în România, în zona special amenajată în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15.

Şi pentru că anotimpul vacanţei de vară 2020 nu pare să se apropie de final, să ne gândim care sunt elementele care marchează luna august: apa – cu albastrul ei răcoros şi focul serilor toride, care încep uşor să miroasă a toamnă.

Superbii cai, conduşi magistral de Trupa de călăreţi a Circului Metropolitan, completează perfect un spectacol nou plin de culoare, graţie, forţă, maiestrie şi tensiune, pe care vi-l propunem.

Fachiri, acrobaţi subacvatici, demonstraţii ecvestre, salturi prin cercuri de foc şi multe alte momente care vor ţine spectatorii mari şi mici cu sufletul la gură sunt pregătite pentru a prinde viaţă în fiecare seară de weekend, începand din această săptămână.
Circul Metropolitan Bucureşti va prezenta în tot sezonul cald spectacole inedite, create special pentru a fi jucate în aer liber, care se vor desfăşura în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, pentru ca spectatorii din Capitală să se poată bucura în voie şi în siguranţă de actul artistic în deplinătatea lui.

Programul şi regulamentul disponibile accesând pagina de Facebook sau website-ul www.circulmetropolitan.ro