fbpx
nicusor dan

Blocul forțelor de dreapta a lansat campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Generală

PNL și USR PLUS, partidele din blocul de dreapta care îl susțin pe Nicușor Dan, au lansat campania de strângere de semnături pentru candidatura acestuia la Primăria Capitalei, într-un eveniment în care candidatul unic al dreptei la Primăria Generală a Municipiului București i-a întâlnit pe voluntarii care se vor ocupa de strângerea de semnături.

Evenimentul a fost precedat de o acțiune simbolică a voluntarilor PNL și USR PLUS. Aceștia s-au întâlnit la 17:30 la Universitate, la „statui”, și au îmbrăcat tricourile branduite cu însemnele candidatului Nicușor Dan peste tricourile cu însemnele de partid. Lor, celor care se vor ocupa de strângerea semnăturilor, le-a mulțumit Nicușor Dan în discursul său: „Vreau să mulțumesc voluntarilor pe care îi vedeți aici și care câteva săptămâni de acum încolo o să stea pe stradă și o să transmită mesajul nostru bucureștenilor începând cu strângerea de semnături pe care o lansăm în această seară.”

Lideri politici și personalități din cultură, alături de Nicușor Dan

La evenimentul de lansare a campaniei de strângere de semnături, care a avut loc începând cu ora 19.00, în Piața Universității, pe platoul de la „statui”, au participat Nicușor Dan, liderii organizațiilor de București ale PNL, USR și PLUS, Violeta Alexandru, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, personalități culturale, Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Claudiu Maier și Dragoș Pandele,  și voluntari.

Candidatul forțelor de dreapta, Nicușor Dan, și liderii organizațiilor bucureștene ale celor trei partide, Violeta Alexandru, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, s-au întâlnit la gura de metrou dinspre Muzeul de Istorie a Municipiului București și au mers împreună până pe platoul din fața Universității București, unde au fost întâmpinați de voluntari. Cei prezenți s-au salutat cu gestul care a devenit deja simbolic, „cu pumnul”, respectând regulile de distanțare socială.

Citește mai mult pe Digi24