fbpx

Actorul Cosmin Seleși lansează o campanie de susținere a brandurilor românești intitulată #influencerpentruRomania

Fiecare român este un influencer iar actorul și prezentatorul de televiziune, Cosmin Seleși, vrea să folosească această calitate pentru a susține brandurile autohtone. Într-o campanie lansată astăzi, pe conturile sale de socializare, acesta își îndeamnă cei peste 100.000 de prieteni virtuali să devină #influencerpentruRomânia. Campania presupune ca fiecare persoană să aleagă un brand românesc pe care vrea să îl susțină pentru a depăși situația economică dificilă, apoi să îl promoveze. Prin hashtag-ul campaniei și un tag dat paginilor de Facebook/Cosminselesiactor sau Instagram/Cosminselesioficial, vedeta TV va identifica brandurile preferate de comunitatea sa și va promova, gratuit, 20 dintre ele.

“Toți avem opinii și influențăm cel puțin o persoană din jurul nostru să adopte măcar o idee de a noastră. Dacă nu știați asta, întrebați românii despre politică, sport și cine merită să câștige Asia Express!”, spune Cosmin Seleși care a fost unul dintre participanții la reality show-ul difuzat pe Antena 1.

Actorul este hotărât să sprijine cât mai multe branduri autohtone să treacă peste perioada mai dificilă în care mulți dintre ei nu au putut să își vândă produsele. Printr-un efort comun cu publicul său, Cosmin Seleși va promova cât mai multe afaceri românești atât pe rețelele de socializare cât și cu ajutorul partenerilor media pe care dorește să îi atragă în campanie.

Citește continuarea pe www.iqads.ro