fbpx

Academia de Studii Economice din București anunță admiterea la programele MBA din cadrul Facultății Bucharest Business School

Academia de Studii Economice din București, cea mai bună universitate de profil economic și de administrație publică din Europa de Sud-Est, vă oferă oportunitatea de a vă clădi un viitor sigur și de a face parte dintr-o comunitate universitară de prestigiu, cu cea mai bună inserție a absolvenților pe piața muncii autohtone.
Această perioadă extraordinară, plină de provocări și dificultăți, în care incertitudinea și volatilitatea sunt prezente în toate domeniile, se poate dovedi a fi în același timp plină de oportunități pentru cei care îndrăznesc și care au curajul să acționeze. Incertitudinea și provocările majore împing și școlile de business spre inovare și adaptarea programelor oferite astfel încât să devină un partener și mai apropiat al profesioniștilor și managerilor care sunt dispuși să parcurgă un program transformațional care să le permită dezvoltarea competențelor, a capacităților și a rețelelor de colaborare.
Academia de Studii Economice din București, prin intermediul Bucharest Business School (BBS), propune mediului de afaceri din România un parteneriat în zona de educație dedicată profesioniștilor și managerilor prin cele două programe pe care le organizează, programul Executive MBA Româno-Canadian și programul Professional INDE MBA Româno-Francez. Aceste două programe sunt primele programe MBA înființate în România, începând chiar din 1991 și au cele mai numeroase comunități de absolvenți de pe plan național. Procesul de înscriere este deschis, informații detaliate sunt disponibile pe paginile web ale programelor, iar echipa BBS este de asemenea disponibilă să ofere detalii suplimentare celor interesați.
Conform lui Vasile Alecsandru Strat, decanul BBS, programul Executive MBA Româno-Canadian este o opțiune foarte interesantă pentru managerii cu experiență și propune o abordare part-time (cursuri doar în anumite zile de weekend) a procesului educațional care permite acumularea competențelor și cunoștințelor necesare ce pot fi apoi imediat testate în cadrul companiei. De asemenea, prin abordarea modulară și prin utilizarea resurselor online, propunem cursanților acces la experiența și expertiza globală a profesorilor canadieni, pe care o îmbinăm excelent, prin intermediul profesorilor români și a învitaților din industrie, cu expertiza și cunoașterea aprofundată a mediului de afaceri național și regional. Vizita de studiu în Canada, dubla diplomă (UQAM – Canada și ASE- România) obținută de absolvenții noștri, abordarea practică, inovația și diversitatea, însoțite de o ofertă financiară și o structură a costurilor foarte bine adaptată realității curente sunt principalele puncte tari ale programului.
Citește continuarea pe www.hotnews.ro