fbpx
montepalazzo

15 cazări de la munte în care să te simți (aproape) ca acasă

Escapadele la munte sunt o gură de aer proaspăt atât pentru trup, cât și pentru minte. Indiferent că plănuiești o vacanță mai lungă sau ai chef doar de o excursie spontană, iată 15 cabane din România pe care le poți rezerva pe Airbnb, în orice anotimp.

Ca să îți fie mai ușor să alegi unde să stai, ți-am pregătit o selecție cu cele mai frumoase cazări de la munte, indiferent ce buget ai la dispoziție. Astfel, o să te simți bine și când vei fi în natură, și când o să te întorci la cazare. Dacă, în loc să stai la hotel, alegi variantele de pe Airbnb, vei avea parte de un sentiment de familiaritate autentic.

1. The Bike Loft (Brașov)

airbnb la munte brasov the bike loft
La The Bike Loft găsești un dormitor super luminos la mansardă. Foto: Airbnb

Să fie dormitorul de la mansardă, butoiul pe post de cadă sau cromatica luminoasă? Ce-i drept, atât elementele luate separat, cât și împreună fac din The Bike Loft un loc autentic și primitor. Casa are o istorie veche de 25 de ani: pe vremuri, aici a fost deschis primul magazin post-comunist de biciclete din Brașov. Este un loc în care noul se îmbină armonios cu misterele trecutului.

Oaspeți: 3

Preț/ noapte: 226 lei

2. Uptown Studio (Brașov)

airbnb la munte uptown studio
Uptown Studio este la doi pași de Piața Sfatului. Foto: Airbnb

Tot în Braşov, îți poți petrece noaptea într-un apartament elegant, decorat în nuanţe de albastru şi verde. La doar două minute de Piaţa Sfatului, Uptown Studio are o privelişte frumoasă asupra celebrului înscris Braşov, de sub Tâmpa. Are un singur pat, numai bun pentru un weekend romantic la munte.

Oaspeți: 2

Preț/noapte: 155 lei

3. Charming Apartment (Brașov)

airbnb la munte charming apartment
Charming Apartment, la propriu. Foto: Airbnb

Într-un apartament cu un singur dormitor – de doar 37 de metri pătraţi  – din Braşov, pot dormi chiar şi cinci persoane, datorită spaţiului generos. Este amenajat simplu, cu influenţe scandinave, în culori pastelate şi e aproape de celebra Biserică Neagră.

Oaspeți: 5

Preț/noapte: 222 lei

4. Zada Studio (Brașov)

airbnb la munte zada studio
Zada Studio este perfect pentru un cuplu. Foto: Airbnb

Încheiem lista din  Braşov cu Zada Studio, un loc cu o atmosferă industrială de nerefuzat. Acest mic apartament este potrivit pentru două persoane şi se află în inima oraşului. Lumina și stilul scandinavo-industrial fac o pereche minunată.

Oaspeți: 2

Preț/noapte: 200 lei

5. Măgura dintre munți (Măgura)

airbnb la munte magura dintre munti
Măgura dintre munți este o bijuterie modernă. Foto: Airbnb

Între Munții Bucegi și Piatra Craiului, se află această bijuterie modernă cu patru dormitoare.  Oaspeții care au fost deja aici au descris locul cu entuziasm și au menționat ca, în realitate, cabana și piesajele sunt mult mai frumoase decât se vede în fotografii.

Vezi celelalte locații pe www.lovedeco.ro